„Загрљај може да сачува живот!“ – др Џеф Мулан

У животу није важно шта имаш, већ кога имаш и ко те има…

Девојчице, Бриел и Кири, рођене 12 недеља пре предвиђеног датума рођења којима је потребна интензивна нега, биле су смештене у посебне инкубаторе….

Кири је почела да добија на тежини и њено здравље је почело да се стабилизује. Али Бриел, рођена са само 2 кг, имала је проблема са дисањем, срчаних проблема и других компликација. Нису очекивали да преживи….

Њихови лекари и сестре су чинили све што су могли да Бриел буде боље, али ништа јој није било од помоћи. Једна од сестара је против правила болнице, ризикујући да добије отказ, ставила обе сестре у исти инкубатор…

Оставила је девојчице да спавају и када се вратила није могла да верује призору који је видела својим очима. Она је позвала све лекаре и сестре да погледају право чудо и несвакидашњи призор (слика вам све говори)

Када је Кири осетила да је у близини своје сестре, и када је осетила да се њена сестра бори за живот, загрлила је своју малу сестрицу како би јој пружила подршку у тој борби. Од тог тренутка, Бриел је почела нормално да дише и откуцаји срца су дошли у нормалу и њено здравље је почело да се стабилизује….

Од тада, они су одлучили да држе заједно бебе, јер када су заједно, држале су једна другу у животу…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s